25/35
  • Pages
  • Editions
01 ZORLU DERGİ 73
02 İÇİNDEKİLER
03 ZORLU HOLDİNG - SAİDE ZORLU
04 ZORLU HOLDİNG - MEHMET ZORLU
05 ZORLU HOLDİNG - AKILLI HAYAT 2030
06 ZORLU TEKSTİL - GLOBAL COMPACT
07 VESTEL - VESTELCELL
08 ZORLU ENERJİ - ENERJİMİZ GELECEĞİMİZ ÖDÜLÜ
09 ZORLU HOLDİNG - DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ
10 ZORLU TEKSTİL - ZORLUTEKS AR-GE 250
11 VESTEL - ÇEVRE DOSTU TEKNOLOJİLER
12 ZORLU ENERJİ - OEDAŞ STAJ PROGRAMI
13 ZORLU HOLDİNG - SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK 101 EĞİTİMİ
14 ZORLU TEKSTİL - KORTEKS AR-GE
15 VESTEL - BİO BUZDOLABI
16 ZORLU ENERJİ - KADIN MÜHENDİSLER GÜNÜ
17 ZORLU CENTER - YEŞİL ENERJİ
18 JULES VERNE - KURUMSAL SEYAHAT
19 ZORLU HOLDİNG - EŞİT Bİ'HAYAT ATÖLYESİ
20 ZORLU TEKSTİL - YENİ ÜRÜN GAMI
21 VESTEL - PROJELER
22 ZORLU ENERJİ - İTÜ GÜNEŞ ARABASI
23 ZORLU HOLDİNG - ROBOTİK TAKIMLARINA DESTEK
24 VESTEL - SANAT ATÖLYESİ
25 ZORLU ENERJİ - RESİM VE ŞİİR YARIŞMASI
26 ZORLU CENTER - SOCIAL MEDIA AWARDS
27 ZORLU PSM - VESTEL PSM RADYO
28 ZORLU ENERJİ - ZES
29 ZORLU ENERJİ - İTÜ ELECTRIC VEHICLE
30 VESTEL - ROAD RUNNER TEAM
31 JULES VERNE - YÜRÜYÜŞ ROTALARI
32 ZORLU PSM - VESTEL AMFİ
33 ZORLU CENTER - EATALY
34 ZORLU CENTER - RAFFLES ISTANBUL
35 ENGLISH SUMMARY

Osmangazi EDAŞ’ın düzenlediği Resim ve Şiir Yarışması sonuçlandı

Osmangazi EDAŞ ve Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile “daha temiz yarınlar ve daha temiz bir dünya” temasıyla düzenlenen enerji tasarrufu ve enerji verimliliği konulu Resim ve Şiir Yarışması sonuçlandı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda başvuruların alınmaya başladığı, resim dalında ilkokul öğrencilerinin, şiir dalında ise ortaokul öğrencilerinin katıldığı yarışmanın sonucunda dereceye giren çocuklar ödüllendirildi.

Osmangazi EDAŞ, Afyonkarahisar, Bilecik, Eskişehir, Kütahya ve Uşak illerinde elektrik dağıtım hizmetini kesintisiz ve çevreye uyumlu bir şekilde vermek amacıyla faaliyetlerini sürdürürken, bir taraftan da çocuklara yönelik bilinçlendirici etkinlikler düzenlemeyi ihmal etmiyor. Her sene bir ilde düzenlenen ve geleneksel hale gelen Resim ve Şiir Yarışması ile gelecek nesillere enerjide tasarruf ve verimlilik bilinci aşılanması hedefleniyor.

101’inci yılını coşku ile kutladığımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda başvuruları alınmaya başlanan yarışma vesilesiyle Ege Orman Vakfı’na 101 fidan bağışı yapıldı. Bu sembolik bağış ile başlayan yarışma, Osmangazi EDAŞ ve Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle gerçekleşti. Afyonkarahisar’daki ilk ve ortaokul öğrencilerine yönelik olarak düzenlenen ve konusu “Enerji Tasarrufu ve Enerji Verimliliği” olarak belirlenen Resim ve Şiir Yarışması'nda, çocuklar enerji tasarrufu konusundaki düşünce ve hayallerini kâğıda döktü.

Ülkemizin geleceğinin enerjisi olan çocukların, enerji kaynaklarının verimli kullanılması konusunda bilinçlendirilmesi ve sorumlu kullanıcı davranışlarına özendirilmeleri amacıyla düzenlenen yarışmanın sonucunda birincilere dizüstü bilgisayar, ikincilere tablet, üçüncülere ise bisiklet armağan edildi. Yarışmada dereceye giren eserler gelecek seneye kadar OEDAŞ Bölge İşletme Müdürlüklerinde sırayla sergilenecek.

Resim dalında dereceye giren öğrenciler

1. Şevval Miray Utku / Miralay Reşatbey İlkokulu

2. Ali Özcan / Şakir Ünver İlkokulu

3. Ela Özdemir / Şakir Ünver İlkokulu

Şiir dalında dereceye giren öğrenciler

1. Hatice Şen / 125. Yıl Ortaokulu

2. Nisa Nur Bozkurt / Osmangazi Ortaokulu

3. İbrahim Levent Başkaya / Abdürrahim Mısri Ortaokulu