15/25
  • Pages
  • Editions
01 ZORLU DERGİ 68
02 İÇİNDEKİLER
03 ZORLU HOLDİNG - EŞİT Bİ HAYAT
04 ZORLU TEKSTİL - TURCOTTON
05 VESTEL - IDA
06 ZORLU ENERJİ - SİNAN AK
07 ZORLU PSM - MURAT ABBAS İLE SÖYLEŞİ
08 ZORLU HOLDİNG - MZV YETGEN EĞİTİM PROGRAMI
09 ZORLU TEKSTİL - BENİM RENKLİ SINIFIM
10 VESTEL EKSPRES
11 ZORLU ENERJİ - SÖYLEŞİ
12 ZORLU HOLDİNG - KÜÇÜK Bİ' MOLA
13 VESTEL - TPM ÖDÜLÜ
14 ZORLU TEKSTİL - TAÇ ANINDA PERDE
15 ZORLU ENERJİ - ZES
16 VESTEL - VESTELCELL
17 ZORLU HOLDİNG - BİZDEN HİKAYELER
18 ZORLU TEKSTİL - TAÇ FLOW UYKU KOLEKSİYONU
19 VESTEL - BİR BİLENE SOR
20 ZORLU CENTER - EATALY
21 ZORLU PSM - SONAR ISTANBUL
22 ZORLU HOLDİNG - DIGILOGUE
23 ZORLU ENERJİ - PSM SPONSORLUĞU
24 HOLDİNG - KIVILCIMLAR HAREKETİ
25 ENGLISH SUMMARY

ZES, enerjisiyle Türkiye’yi sarmaya devam ediyor!

Zorlu Enerji Solutions (ZES), hızlı büyümesini Türkiye Petrolleri ile yaptığı iş birliğiyle sürdürüyor. Türkiye genelinde 162 lokasyon ve 300 sokete ulaşan ZES, bu önemli iş birliğiyle şarj istasyonlarının sayısını daha da artırmayı hedefliyor.

Türkiye'de hayata geçirdiği şarj istasyonlarıyla çevre dostu elektrikli araçların yaygınlaşmasına katkıda bulunan Zorlu Energy Solutions (ZES), akaryakıt sektörünün güçlü oyuncularından Türkiye Petrolleri ile yaptığı iş birliği kapsamında İstanbul Bağdat Caddesi, Çorum Merkez ve Ankara Etimesgut’taki TP istasyonlarında şarj imkânı sunmaya başladı. İş birliği kapsamındaki şarj istasyonlarının yakın zamanda 10’a çıkarılması hedefleniyor.

Türkiye Petrolleri ile yapılan iş birliğini değerlendiren Zorlu Enerji Ticaret Direktörü İnanç Salman, “2018 yılından itibaren yeni nesil teknoloji faaliyetlerimizi Zorlu Energy Solutions (ZES) markasıyla sürdürmeye başladık. ZES markamızla kurduğumuz elektrikli araç şarj istasyonlarımız ile Türkiye’deki elektrikli araç sahiplerine kesintisiz sürüş imkânı sağlamayı hedefliyoruz. Bu hedefimiz kapsamında Türkiye Petrolleri ile bir iş birliği yaptık ve şu an 3 farklı Türkiye Petrolleri istasyonunda elektrikli araçlara şarj imkânı sunuyoruz,” dedi.

Halihazırda 38 farklı şehirde ZES'in elektrikli araç şarj istasyonları bulunduğunu belirten Salman, 162 lokasyondaki 300 soket sayısını Türkiye Petrolleri istasyonlarında yeni hizmete girecek soketlerle kısa sürede artırarak, elektrikli araçları tüm ülkede kullanılabilir hale getirmeyi ve elektrikli araç devinimini hızlandırmayı amaçladıklarını belirtti.

ZORLU ENERJİ TİCARET DİREKTÖRÜ İNANÇ SALMAN:

“ZES markamızla kurduğumuz elektrikli araç şarj istasyonlarımız ile Türkiye’deki elektrikli araç sahiplerine kesintisiz sürüş imkânı sağlamayı hedefliyoruz.”

Türkiye Petrolleri Satış Direktörü Şakir Memikoğlu ise, “Tüm dünyada hızla artan elektrikli araç üretim ve talebinin ülkemizde de hızlı bir artış göstereceğini öngörmüş ve bu nedenle geçtiğimiz yıl istasyonlarımızda elektrikli araçlar için şarj istasyonları kurmaya başlamıştık. Şu an için Türkiye genelinde 17 istasyonumuzda elektrikli araç şarj dolum noktası mevcut. Yerli otomobilin lansmanı ile birlikte elektrikli araç sahiplerinin yolculuklarını kolaylaştırma hedefi ile biz de yatırımlarımızı artırıyor ve bu yıl daha fazla istasyonumuzda şarj noktası kurmayı hedefliyoruz. Bu hedef doğrultusunda tüm Türkiye'ye eşzamanlı ulaşabilmek adına, bu konuda mevcut iş ortağımızın yanında Zorlu Enerji ile de bir anlaşmaya imza atarak daha fazla istasyonumuzda elektrikli araç sahiplerini ağırlamak ve onlara kesintisiz hizmet sunmak için kolları sıvadık,” ifadelerini kullandı.

Türkiye’nin en hızlısı ZES’ten

Halihazırda kurduğu elektrikli araç şarj istasyonlarıyla İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa ve Eskişehir gibi Türkiye'nin büyük şehirlerini birbirine bağlayan ZES, aynı zamanda sürücülerin Ege ve Akdeniz kıyılarına kesintisiz sürüş yapmasını da sağlıyor. Bugün itibarıyla 162 farklı lokasyonda 300 soketle hizmet veren ZES, uzun vadede tüm Türkiye'yi kapsamayı hedefliyor.

Hayata geçirdiği yeni nesil teknolojilerle fark yaratan ZES, şarj istasyonlarındaki öncülüğünü yenilikçi teknolojileri ile de destekliyor. ZES, 180 kW gücündeki Türkiye’nin en hızlı şarj istasyonunu geçtiğimiz günlerde Manisa’daki Oksijen 0375’te devreye almıştı.